2015. március 28., szombat

10 Rész

10 Rész: Beszélgetések • *Barbi szemszög - Niall együtt vagyunk. -mondtam. - Mi de hát te Zaynt szereted mi óta meg ismerted az óta van, köztetek egy szikra akkor most mi van ? - Dia mondta a kis monológját de sajnos igaza volt. - De csak mar el kell, felejtem Zaynt és Niall azt mondta, hogy szeret és azt gondoltam o majd segít elfelejteni, de azt történt valami.-meséltem Diának. - Mégis mi történt? - kérdi Dia. - Zayn megcsókolt és az a csók midénél jobb volt de Niall szeret és nem tehetem meg ezt vele nem torhete össze azzal tönkre menne a barátságunk meg minden. -mondtam. -A Barátságotok így is úgy is tönkre ment. Csak az nem mindegy hogy hány ember szenved.- mondta. - Jaj, igazad van, de hat ez most olyan mintha egy számító kurva lenek, mert szaladok egyik sráctól a másikhoz. - mondtam - Tudom, de az igaz szerelem megér ennyi szenvedést. -mondja. *Dia szemszöge - Mióta ismerik egymást Zaynnel az ott van köztük egy szikra, ami csak erősebb lett amikor Zayn Barbiékhoz költözött mikor Barbi szakított Dáviddal. Itt kerülgetik, egy mást mi közben majd megvesznek egymásért. Nem értem, hogy Barbi hogy mert jött össze Niall bar azt mondja, hogy elfelejtse Zaynt de szerintem ez a legrosszabb módja a felejtésnek. Át kell mennem a fiukhoz és beszelnem kell Zaynnel. 
- Figyi Barbi én most át megyek a fiukhoz. -mondom. - Rendben. -mondja azt puszit nyomott az arcomra. Sietve mentem át a fiukhoz ahol koptam és testvérem nyitott ajtót és rögtön megölet és megemelt és így megpörgette a levegőben. - Imádlak tesókám de, nem szeretnél le rakni?- kérdeztem nevetve. - De csak annyira boldog vagyok, hogy lat hatlak úgy hiányoztál. - Te is nekem. *Zayn szemszöge Nagy nevetésre hallottam lentről indultam le fele amikor megláttam Diát, Harry tesóját egyben Barbi legjobb barátját de Barbit sehol se láttam. Mikor le értem Dia egyből köszönt én pedig próbáltam mosolyt varázsolni arcomra ami nagyjából sikerült is. Egész délután filmet néztünk sajnos Barbi sehol se volt

2015. március 20., péntek

Sziasztok vannak új részek de addig nem teszem ki amig nem kapok legalább 1 visszajelzést

2015. február 17., kedd

9Resz A beszélgetés

9 Rész
*Barbi szemszög
Életem egyik legjobb csókja, de ezt nem mondhatom el neki.
*Zayn szemszög
Mi az, hogy ha előbb történt volna, minden más lenne, talán ha nem lenne Niall velem lenne? Mert ha igen en minden meg teszek, hogy együtt legyünk. Nálam jobban senki nem szeretheti en ismerem, világon a legjobban minden apró titkát tudom. Most hogy ez a csók megtörtént nem fogok tudni feladni a küzdelmet, a szívért. Bárcsak valakinek el tudnám mondani most mit, érzek, de senkinek nem tudom elmondani kivéve plüss mackónak, amit meg Barbi hagyott itt nekem, de senki másnak pedig most jó lenne, ha valaki tanácsot adna. Lehet, hogy haza kenne mennem anyához egy kicsit, de nem, tudom itt hagyni Barbit. Ezt nekem kell egyedül megoldani. Mikor körbe nézek a szobában csak annyit vettem észre, hogy egyedül vagyok.
*Barbi szemszög
Szobából kivihararoztam egyenesen Niall-hez.
- Kicsim szerintem halasszuk, ami programot kicsit rosszul vagyok. Most kicsit haza megyek és lepihenek azt este vissza jovok.-mondtam neki. - De azért ugye minden Redben szerelmem?- kédezi Niall.
- Igen csak egy kicsit pihenem, kell. Lassan át mentem a szomszéd házba vagy is haza. Meglepetésemre legjobb barátnőm ült a nappaliba Dia Harry húga ez is hozott minket issza régen elég sokszor találkoztunk az X-factorban amikor bátyainknak szurkoltunk.
- Dia, szia-, üdvözöltem kedvesen.
- Szia, azt hittem soha nem jösz haza.
- Nem is mondtad, hogy jössz, de Harry se mondta. - mondtam neki.
- Mivel ez meglepetés mind kettotoknek - mondta mosolyogva.
- Szoval indulunk vissza?- kérdezi
- Én nem megyek.- mondtam
- Mért?- kérdi.
- Semmi csak nincs kedvem mondtam es reméltem, hogy nem veszi észre, hogy hazudok.
- Barbi ne engem akarja átverni, mert az nem fog menni, inkább mesélj.- mondta.
- Hát ugye egyedül te tudod, hogy érzek Zayn iránt. - mondtam, de meg szakitok.
- Csak nem össze jótétek kérdezte izgatottan.
- Nem sajnos nem. De hidel van ennél rosszabb is.- mondtam

2015. február 1., vasárnap

8Rész Csók

8Resz /+18/
*Barbi szemszög
Mikor indultam volna kifele Zayn abba hangya tevékenységét és magára húzta nadrágot és jött utánam.
- Barbi ne meny ki kérlek, ha kész vagy mehetünk. - próbája terelni a témát.
Oké, de jön velünk Niall is. - mondom Zayn-nek ebben a pillanatban megnyúlt az arca.
- Majd ha kész vagy gyere le.- ismét ki próbálók menni de Zayn vissza fogót.
-Szerintem akkor én nem megyek legyetek csak ketten. -mondja szomorúan.
- Jaj Zayn ne csináld jól szórakozunk majd. - mondom.
*Zayn szemszög
Ez a nap is jónak indult, de aztán eloszol rám nyitott miközben hat el voltam foglalva, de nem tehettek róla mióta este le feküdtünk aludni és Magamhoz húztam folyamatosan állt farkam csak remélni tudom, hogy nem érezte semmit, mert az gaz lenne, de mióta bele szeretem egy lánnyal se voltam és most már muszáj volt valami csinálnom magammal, hogy ha Barbival nem csinálhatom.Azt most kiderült, hogy Niall is jönne de én így nem megyek, nem tudnám nézni, ahogy, nyaljak egymást. Egy jó nap tönkre baszva.

-Nem Barbi hagyd, nem megyek legyetek csak ketten. De valamit el kell mondanom. 
-Mondjad, tudod, hogy benne megbízhatsz.- mondta mosolyogva.
-Hát...- de inkább megcsókoltam, mint hogy elmondjam. Életemben nem volt ennél jobb csókban rész főleg hogy visszacsókolt a menyekben éreztem magam. A szenvedélyes csókunkat a levegő hiány szakította meg. 
- Zayn ezt nem szabad én Niall-al vagyok, ha egy kicsivel hamarabb történt volna, minden más lenne. - mondja
- De Barbi én szeretlek és ezt mar nem tudom tovább magamba tartani és tudom, hogy te is érzel, valamit érzem.

2015. január 31., szombat

7 rész Ébredés

7 Rész /+18/
*Zayn szemszög
Barbi este velem aludt és most a napot velem tölti ennél csodálatos napnak régen néztem elébe. Bár csak minden nap így telne, annyira imádok vele lenni. Meg kell szereznem el kel mondanom, hogy szeretem este mikor magam húztam nagyon megkívántam, mert mióta beleszeretem egyetlen egy lányra sem néztem rá. Alig bírtam magam vissza fogni remélem nem érzet semmit.
*Barbi Szemszög
Az egész napot Zayn-nel töltök ennél jobb már nem is lehetne. Mikor belépek Niall-t látom az ágyában egy felsőmmel szorongatva. Oda lépek hozzá és egy puszit nyomok az arcára, de meg ébred és magam mellé húz és így alszik, tovább hozzá fordulok és el kezdem puszilgatni erre meg ébred.
- Jóreggelt szerelmem. - mondja.
- Jóreggelt manó.
- Tudod te milyen rossz volt nélküled az éjszaka:- kérdezi.
- Kicsim lassan készülődnöm kéne lassan. - mondom.
- Hova mész?- kérdi.
-Zayn –elmegyünk minden mere. - mondom
- Már megint Zayn?- kérdi mérgesen.
- Tudom kicsim és sajnálom, mit szólnál, hogy ha te is velünk jönnél. –kérdem erre rögtön felcsillant szeme.
- Csak gyors szolok Zayn-nek mondtam mosolyogva. Gyorsan megyek át a másik szobába hogy elmondjam el a hírt hogy Niall- is velünk jön. Én kicsit azért szomorú vagyok, azért mert velünk jön Niall-is. Mikor belépek a szobába Zayn-t az ágyban találom, miközben veri magának. Nem mondom azt, hogy nem volt izgató látvány, de nem tudtam mit csinálni csak sarkon fordultam és elindultam kifelé.

2015. január 25., vasárnap

6 Rész

6 Rész :
*Barbi szemszög
Nem tudnám nézni, hogy Zayn szenved, ezért alszom, ma vele tudom, hogy ettől jobb kedve van mindig, mondjuk én is szeretek vele aludni. Mikor beértünk a szobába leültem az ágyára ő pedig velem szembe.
  • -         Zayn mi a baj kérlek, mond el.
  • -         Nincs semmi baj Barbi. –mondta
  • -         Ne mond, hogy nincs semmi baj, mert látom rajtad és a másik hogy évek óta nem hívtál Barbinak. –mondtam mérgesen, de egyben szomorúan is.     

*Zayn  szemszög
Nem tudom becsapni, látja rajtam, hogy valami baj van. És mit mondjak, hogy azért nem hívom hercegnőmnek, mert Niall azt mondta, hogy ha még egyszer így hívom, kiherél.
  • -     -    Az a baj hogy régóta szeretek egy lányt, de ő nem szeret es ez fáj annyira. – nem mondhatom el neki, hogy ő az a lány, mert szereti az én kis ír barátomat.
  • -   -      Nem normális az a lány, aki nem viszonozza, az érzéseidet nem tudja, hogy mit hagy ki hogy nálad jobb embert soha nem kaphatna. –mondta.

*Barbi szemszög
Nem tudja az a lány, hogy milyen szerencsés ember hogy szereti Zayn.
  • -         Gyere, aludjuk. – mondta Zayn.
  • -         Milyen régen aludt együtt. – mondtam.

-         Gyere, változtatunk rajta. – mondta Zayn. 
Lefeküdtünk és magához húzott, mint régen.
-          Olyan jó hogy itt vagy mellettem. – mondtam.
Reggel mikor felébredtem Zayn békésen aludt miközben mellkasán pihentem. De hirtelen valaki megszólat /Zayn volt./
-         Jó reggelt hercegnőm. – mondta és egy puszit-nyomot az arcomra.
-         Neked is. – mondtam.
*Zayn szemszög
Olyan jó volt úgy felkelni, hogy a mellkasomon feküdt bárcsak minden reggel így kelhetnék fel, hogy mellettem van, az maga lenne a mennyország, de ez csak álom marad egy gyönyörű szép álom.
-         Van kedved elmenni, reggelizni aztán mondjuk, elmehetnék moziba, ha van kedved.
-         Persze. – mondta mosolyogva.  
-         Gyorsan el készülök és mehetünk. – mondta majd nyomott egy puszit az arcomra és szívem ekkor nagyott dobbant örülök, hogy vele töltetem az egész délelőtt.

2015. január 23., péntek

5. rész Eltitkolt érzések

5. rész Eltitkolt érzések
*Zayn szemszög
Most meg a drága látós Niall karjai közt fekszik. Nagyon faj, de nem tudok mit csinálni. Gondolatomat meg szakítva Barbi megszólalt.
- Zayn en visszamegyek Niall-hez légy jó kis fiú és ne szomorkodj-nevett.
- Jól van hercegnő meny csak. - mondtam, de elszomorodtam meg, jobban mert jobban örültem volna, ha velem marad. Felállt es ki sétált a szobából. Én így visszamerült a gondolataim közzé. Én kis hercegnőm mást szeret de én mindig itt leszek neki akkor mi is törtejen. De ha Niall megbántja fasirtott csinálok, belőle abban biztos lehet nem fog érdekelni,  az en hercegnőmel senki sem játszhat.
*Barbi szemszög
Olyan nehéz itt hagynom Zaynt legszívesebben úgy aludnak vele ahogy akkor amikor nálunk aludt, magához húzott jó szorasn mindig. Mentem lefelel Niall-hez. Igazából semmi kedvem nem is volt ezért gondolt, hogy elmegyek, lezuhanyozok és után leszek aludni es majd a szobájában varom.
-Niall kicsim elmegyek, lezuhanyozok, majd lefekszem, majd gyere te is.
- Oké szerelmem. -mondta majd visszafordult a tv-hez. Elmentem a fürdőbe mikor végeztem kiabálást hallottam.
Niall és Zayn veszekedtek
- Ha csak egy kicsit is megbántott én esküszöm, hogy kicsinálak érted, ha egyetlen egy könnycseppet is lefolyik az arcán te hibádból, akkor véged. –üvöltötte Zayn Niall -nak
- Hé, haver mi a franc bajod van haver? –kérdi Niall.
- Te rohadt szemét még kérdezed és még én hívtalak barátomnak. Hogy teheted ezt meg?- kérdezte szinte sírva Zayn Niall-t. Nekem ez nagyon fura így oda léptem hozzájuk.
- Srácok mi a baj? – kérdeztem.
- Semmi. – válaszolta Niall
- Ezt nem fogom elhinni Niall Zayn konkrétan a sírás határában áll ne nézetek tejesen hülyének. –mondtam
- Zayn mi a baj? – kérdeztem
- Semmi baj Barbi. – mondta.        Nem akartam hinni a fülemnek hogy Babrbinak hívott mindig hercegnőmnek vagy babámnak hívott.
- Barbi kérlek, menj fel a szobánkba és várj meg ott. –mondta Niall.
- Nem fogok, a szobába menni nem hiszek nektek. – mondtam.
- És Niall. ma Zayn-el fogok aludni szüksége, van rám. –mondtam.
- De. – de nem tudta befejezni, mert meg csókoltam.
- Meg kell értened, hogy Zayn mindig ott volt velem és most neki is szüksége van rám. –mondtam.
- De Barbi ma lenne az első közös esténk. –mondta Niall.

- Tudom kicsim és sajnálom, majd bepótoljuk. mondtam és nyomtam egy pusszit az arcara. Majd közben felfele huzttam Zaynt a szobájába.


A helyes írási hibákért bocsi :((

2015. január 21., szerda

4.Rész: A tagadás

4. Rész : A tagadás
*Zayn szemszög
Itt ült előttem és nézet a gyönyörű szemeivel. Nem mondhatom el neki az igazat, mert boldog Niall-el. De nagyon fájt bárcsak, szeretne, mindet megadnék neki. De valahogy el kell felejtenem, mert ő nem szeret. Pedig én úgy éreztem, hogy valami több van köztünk, hogy talán ő is szeret.
*Bari szemszög
Itt ül előttem életem szerelme és valami baja van, és nem tudok neki segíteni. Bár csak szeretne, és együtt lehetnék. De nekem gondolnom sem szabad ilyenre hisz Niall-al vagyok. Olyan jó lenne, most ha egy csókkal el felejtetném minden bánatát. Csak azért jöttem össze Niall-el hogy elfelejtsem Zayn-t mert ő nem szeret, csak barátként tekint rám. Tudom, hogy ez szemét dolog, de nagyon szeretem Zaynt és Niall-el megpróbálom elfelejteni. De eddig nem igazán sikerül de Niall-t nem hagyhatom cserben, mert nagyon szeret.
Zayn-t kis korom óta ismerem es a Bartaságunk az évek során részemről szereleme alakult. Mindig ott volt, amikor kellet sosem hagyott cserben meg akkor sem amikor elhanyogltam őt az előző barátom Dávid miatt. Dávid megcsalt es ki használt es amikor szakitotunk Zayn végig ott volt mellettem es vigasztal. Akkor az 1honapom nagyon nehéz volt, de ő végig mellettem volt hozzánk költözött arra a hónapra, amit persze a báttyám nem igazán nézett jó szemel, de minket nem igazan érdekelt végig együtt aludtuk es átölet magához húzott vigasztalt...
*Zayn szemszöge
Itt ülünk es csak egy más szemébe nézunk varázsos ez a pillanat. Eszembe jut, mikor beleszeretem egy hónapig náluk laktam amit en Louis haverom nem igazán nézet jó szemel, de akkor a legjobb barátomnak szüksége volt rám az a szemét hülye gyerek megcsalta es megbántottam nagy ki volt akadva szegény Babi napokig csak sírt estenként mindig összebújva aludtuk mindig szorosan magamhoz húztam es ez idő alatt bele szeretem, nem tehetem róla csak megtörtént. Azóta szívem szerint csak így aludnék. Olyan jó, amikor néha itt aludt vagy en náluk es így aludtunk akkor is akkor sokkal nyugottaban aludtam mit szoktam, mert a szerelmem a karjaim közt tarthattam es semmi baja nem eshetett es reggel olyan jóvol arra ébredni, hogy a karjaimban van...